Termeni si conditii

Compania care administreaza site-ul fler.ro este SC SYNC Business International SRL. Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos.

1.Intregul continut al site-ului fler.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date - este proprietatea SYNC Business International si a furnizorilor sai si este aparat de Legea dreptului de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris al SYNC Business International  a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

2.Produsele si serviciile sunt oferite in forma in care vin de la producator si, de asemenea, in limita stocului disponibil. SYNC Business International nu poate garanta disponibilitatea in stoc a tuturor produselor prezentate.Imaginile publicate pe site au titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi uneori de imaginile prezentate in orice mod (culoare, accesorii, aspect, etc.). SYNC Business International si furnizorii sai isi rezerva dreptul sa modifice specificatiile tehnice ale produselor fara o notificare prealabila. Continutul site-ului (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) este alcatuit in colaborare stransa cu reprezentantii marcilor respective in Romania. Din acest motiv, SYNC Business International  nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in site-ul fler.ro , acestea fiind identice cu cele puse la dispozitia noastra de catre reprezentantii fiecarei marci. SYNC Business International  nu raspunde de eventualele defectiuni ale produselor cumparate. Toata responsabilitatea acestor defectiuni si repararea lor revine in sarcina importatorului sau a service-ului autorizat de acesta. Toate produsele sunt insotite de certificatul de garantie original emis de importator sau furnizor. Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite oricarui client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de SYNC Business International  de la acest client.

3. Limitarea raspunderii pentru preturi Preturile prezentate includ TVA (19%), insa nu includ cheltuielile de livrare si taxa de timbru verde , in afara cazului in care se specifica in mod expres pe site acest lucru. Pretul de achizitie tiparit pe factura va fi acelasi cu cel stabilit de consultantul de vanzari in momentul confirmarii comenzii ca fiind comanda ferma .

4. Limitarea raspunderii pentru garantia produselor .Produsele cumparate prin intermediul acestui site beneficiaza de garantia practicata de furnizorul fiecarei marci in parte, cu respectarea prevederilor legale in vigoare. Astfel, fiecare produs va fi insotit de certificatul de garantie al producatorului, care asigura direct sau prin reprezentantii sai service pentru produsul respectiv.

5.Utilizatorii care viziteaza site-ul fler.ro  pot face comentarii la adresa acestuia si a produselor pe care la ofera, care pot fi publicate pe site dupa o aprobare prealabila. Fler.ro  isi rezerva dreptul de a nu publica pe site comentarii cu continut ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care tulbura in vreun fel viata privata a altor persoane, incalca drepturile de proprietate intelectuala, contin virusi, texte vizand diverse campanii de promovare, scrisori in lant, mail-uri in masa sau orice alta forma de spam.

6. Site-ul fler.ro  este gazduit de serverele unei terte firme. Societatea SYNC Business International  nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari, sau actualizari.

SYNC Business International   nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor care se pot  accesa prin legaturi de pe site-ul fler.ro. Pentru respectivele site-uri, raspunderea integrala o poarta proprietarii site-urilor in cauza.

GARANTIE PRODUSE

In cazul certificatelor de garantie emise de producatori/ importatori, produsul reclamat defect in perioada de garantie trebuie prezentat direct la centrul de service mentionat in certificat. Acest centru autorizat de producator va prelua intreaga responsabilitate a rezolvarii garantiei. Conditiile de acordare a garantiilor difera in functie de producator / importator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.

In cazul certificatelor de garantie emise de FLER.RO  clientul va emite in scris ( mail: office@fler.ro sau fax:021-210.40.39) o cerere de solutionare. Raspunsul la solicitare se va emite catre client in max 24 ore. Lipsa Certificatului de Garantie - trebuie semnalata de catre client ( doar in scris la office@fler.ro sau fax: 021-210.40.39) in max 24 ore. Orice sesizare ulterioara nu va fi luata in considerare.

 RETURUL DE PRODUSE

Pentru coletele primite prin firmele de curierat si care prezinta deteriorari vizibile www.fler.ro nu isi asuma responsabilitatea si recomanda refuzul receptiei lor.

Daca vi s-a livrat gresit produsul -altul decit cel comandat de dvs - trebuie sa semnalati acest fapt imediat ce ati facut receptia, urmand sa se inlocuiasca cu cel corect. Costurile de transport retur catre www.fler.ro vor fi suportate de acesta.

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare fara penalitati si fara invocarea unui motiv in termen de 10 zile lucratoare de la receptia produsului.Acest paragraf se refera doar la produsele livrate prin curieri externi ( firme de curierat ).Aceasta clauza se aplica conf. O.G. 130/2000, in cazul achizitionarii de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se O.G. 130/200 art. 2 lit.e.Mentionam ca produsele trebuie returnate in starea in care au fost primite, in ambalajul original si insotite de toate accesoriile si documentele originale. Deteriorarea  produselor cit si a ambalajelor originale duce la refuzarea returului de catre www.fler.ro. Transportul produselor in cauza se va face pe cheltuiala clientului.

Nu vor face obiectul acestui paragraf urmatoarele produse:

Laptop/Noptebook-  daca au fost incarcate driverele sistemului de operare sau au fost utilizate diferite programe soft altele decit cele furnizate in pachetul initial (software fara licenta sau care nu sint recomandate de catre producator)

Produsele cu display LCD incorporat (monitoare, notebookuri, televizoare, camere foto-video), www.fler.ro ofera clientilor sai posibilitatea de a solicita inlocuirea cu un alt produs, in situatia in care pentru produsul achizitionat numarul de pixeli inactivi este mai mare decat 3. Solicitarea de schimbare trebuie facuta in scris  in maxim 24 de ore de la data achizitiei.

In cazul livrarilor pe raza municipiului Bucuresti - livrarea se face prin personal propriu FLER.RO. Sunteti rugati sa efectuati verificarea si proba la primirea produselor in prezenta reprezentantului FLER.RO. Din acest motiv nu se considera comert la distanta si ca urmare nu beneficiati de dreptul de denuntare a contractului in termen de 10 zile.

Info: In functie de model- anumite produse printing ( imprimante, multifunctionale, scanere) sint furnizate de producatori fara cabluri USB- datorita normelor europene de protejare a mediului - acestea se cumpara separat-. Lipsa acestora nu este mentionata pe site.

Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe fler.ro sau de informatiile prezentate pe acest site si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator.


Operator absent

Voucher Cadou

Noutati in magazin

  • Promo
  • Hermes

  • Promo
  • Hermes

  • Promo
  • Hermes

Schimbati moneda

Selectati moneda