LIVRARE

Produsele comandate se livreaza in toata tara, utilizand modalitatea si termenul de livrare alese de dvs. la efectuarea comenzii. Produsele se afla in ambalajul original, sigilat, al producatorului si sunt asigurate pe tot parcursul transportului pana la livrare. 

 
in Bucuresti - GRATUIT la sediul dumneavoastra - daca valoarea comenzii (cu TVA) depaseste 600 lei .Pentru comenzi mai mici costul transportului este de 20 lei.
Livrarile se pot efectua pana la ora 21.00 de luni pana vineri in aceeasi zi in care ati facut comanda sau a doua zi.

in afara Bucurestiului-RAMBURS (plata la livrare)- costul transportului este de 17 lei (TVA inclus) pentru primul Kg la care se adauga 1 leu (TVA inclus) pentru fiecare Kg suplimentar.La valoarea rezultata se calculeaza Taxa de Ramburs de 7 lei plus 1% din valoarea Rambursului

in afara Bucurestiului-VIRAMENT BANCAR- prin Ordin de Plata sau PLATA direct la una din surusalele Raiffeisen Bank -costul transportului nu include taxa de Ramburs .

Pentru articolele voluminoase sau cu greutati de peste 25 Kg in calcularea cheltuielilor de transport se vor lua in calcul tarifele transportatorilori (CARGUS / NEMO EXPRES)- .

Pentru localitati aflate in afara ariei de acoperire a curierilor - taxa de 1 leu /km se plateste de catre Client ( verifica lista centre CARGUS   CURIER   /     NEMO EXPRES )

In cazul platii in avans prin virament bancar, termenul de livrare se masoara din momentul intrarii intregii sume in contul SYNC Business International SRL


Operator absent

Voucher Cadou

Noutati in magazin

  • Promo
  • Hermes

  • Promo
  • Hermes

  • Promo
  • Hermes

Schimbati moneda

Selectati moneda