Laptop TOSHIBA

Laptop TOSHIBA

Toshiba Europa anticipeaza o crestere a cererilor clientilor pentru o gama mai mare de dispozitive mobile, deoarece utilizatorii aleg dispozitivul potrivit pentru situatia potrivita intr-o lume cu cerinte de conectare din ce in ce mai mari. Ideea ca „totul este construit pe acelasi calapod” si epoca dispozitivelor „multifunctionale” se apropie de sfarsit. Oamenii folosesc din ce in ce mai des mai multe dispozitive, pe masura ce sincronizarea, conectivitatea fara restrictii intre dispozitive si conexiunile fiabile, de banda larga devin disponibile. De aceea, Toshiba isi extinde portofoliul de produse pentru a acorda clientilor o gama larga de dispozitive, care pot oferi conexiuni fiabile intr-o societate a conexiunii permanente.

 

 

In era dispozitivelor multiple, este extrem de important sa garantam conexiuni usoare, sigure si fiabile, astfel incat utilizatorii sa nu observe nicio diferenta atunci cand trec de la un dispozitiv la altul. Pentru a garanta utilizatorilor cea mai buna experienta, Toshiba lucreaza in parteneriat cu alte companii.

Toshiba colaboreaza cu Microsoft, care impartaseste viziunea prelucrarii datelor prin conexiune permanenta. Increderea companiei Microsoft intr-o viata fara obstacole uneste lumea laptopurilor, a telefoanelor mobile si a divertismentului la domiciliu, toate conectate prin servicii bazate pe Web. „Viata fara obstacole inseamna mai multe posibilitati si mai multa libertate pentru clienti. In prezent, clientii isi doresc sa fie conectati 24 de ore/7 zile. Ca raspuns la cererile clientilor, Microsoft colaboreaza cu Toshiba pentru a oferi telefoane mobile si laptopuri care sa utilizeze sistemul de operare Windows, asigurand accesul clientilor la informatii interschimbabile si la divertisment cu dispozitivul ales”, a declarat Dave Fester, director general de marketing la Microsoft. „Datorita angajamentului comun fata de experiente revolutionare si experiente digitale constante, viata fara obstacole a devenit realitate cu produsele Toshiba si software-ul Microsoft.”

In plus, produsul McAfee® Internet Security este preinstalat pe toate laptop-urile Toshiba si pe hard diskurile din regiunea EMEA, oferind un software de securitate complet, cu multe caracteristici si usor de utilizat, pentru un nivel inalt de protectie impotriva amenintarilor online. De asemenea, unele aplicatii Google, cum ar fi iGoogle si Bara de instrumente Google, permit accesul rapid si simplu la norul de calcul de pe diferite dispozitive, oferind in acelasi timp o interfata constanta pentru utilizatorii din Europa.

 

 

Dezvoltate pentru profesionistii mobili, laptop-urile TOSHIBA ofera utilitate fara a face compromisuri de stil. Toshiba investeste foarte mult in cercetare si dezvoltare, oferind inovatii interesante care demonstreza modul in care tehnologia ne face viata mai usoara, mai productive si incredibil de amuzanta. Multe dintre noile tehnologii de care dispun laptop-urile Toshiba se bazeaza pe istoria companiei Toshiba in domeniul tehnologiei de fabricare a antenelor si de ecranare.

 

 

 

 

Vezi oferta noastra de laptop-uri TOSHIBA

 

 

 

 

  (2009-05-21 11:36:18)
Operator absent

Voucher Cadou

Noutati in magazin

  • Promo
  • Hermes

  • Promo
  • Hermes

  • Promo
  • Hermes

Schimbati moneda

Selectati moneda